Kom werken in de kinderopvang!

Geen dag is hetzelfde!

Altijd al willen werken met kinderen? Maar heb je nog niet het juiste diploma? Om als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of peuterspeelzaal te mogen werken, heb je een afgeronde beroepsopleiding nodig.

Voldoet jouw diploma?  

Bekijk de video met uitleg of doe hier de diplomacheck van Kinderopvang werkt! en ontdek snel of je diploma kwalificeert.

Kwalificeert jouw diploma? Solliciteer dan op één van onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie. Onze recruiters nemen gauw contact met je op!

Werkend leren

Voldoet jouw diploma niet maar heb je wel interesse in werkend leren in de kinderopvang? Stuur onze recruiters een mail met je contactgegevens of stuur ze een WhatsApp. Een recruiter belt je dan op het tijdstip dat jou uitkomt en vertelt je dan meer over werkend leren bij Bink en onze bbl-opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4.

Bink Academie

Bink Academie

Wij vinden het belangrijk dat je uitdaging in je werk houdt, met plezier werkt en dat ook uitstraalt. Via de Bink Academie geven we je de mogelijkheid om met trainingen, workshops of coaching op de werkvloer je verder te ontwikkelen.

Meer informatie

Werken tijdens je studie

Ben je nog bezig met je hbo bacheloropleiding en wil je alvast werken in de kinderopvang? Wij hebben de perfecte studentenbijbaan voor jou!

Als jouw opleiding kwalificeert voor de kinderopvang én je hebt een schriftelijk bewijs dat je minimaal 50% van de studiepunten van de totale opleiding op hbo bachelorniveau hebt behaald met een overgangsbewijs naar het derde studiejaar van je opleiding, kan je bij ons aan de slag naast je studie.

Verouderd/vervallen diploma

Is jouw diploma verouderd? Of mag je wel op de bso werken maar wil je ook graag werken op een kinderdagverblijf? Via onze Bink Academie bieden we jou de kans om direct op één van onze vestigingen betaald aan het werk te gaan als pedagogisch medewerker in opleiding. Daarnaast volg je de (volledig door ons betaalde) verkorte opleiding tot gekwalificeerd pedagogisch medewerker. Met deze opleiding behaal je binnen 3 maanden een volwaardig certificaat voor de kinderopvang. Kijk hier voor meer informatie.

Buitenlands diploma

Een buitenlands diploma kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker als in een gewaarmerkte brief van het IDW staat dat je diploma gelijkwaardig is aan dat van een gekwalificeerde opleiding.

Heb je nog vragen? Neem gerust telefonische contact met onze recruiters op of stuur een e-mail vacature@binkkinderopvang.nl. Zij informeren je graag!

counter
30 Jaar bestaan
counter
822 Collega's
counter
5767 Kinderen
counter
76 Vestigingen