Nooit meer alle neuzen dezelfde kant op?

Kom werken in de kinderopvang!

Heb je een groot hart en wil je niets liever dan met kinderen werken? Om als pedagogisch medewerker op een kinderdagverblijf, buitenschoolse opvang of peuterspeelzaal te mogen werken, heb je een afgeronde beroepsopleiding nodig. Natuurlijk kun je bij ons aan de slag als je een studie sociaal pedagogisch werk, pedagogiek of pabo afgerond hebt. Maar met ook bijna alle sport- en kunstzinnige opleidingen kun je aan het werk op onze vestigingen voor buitenschoolse opvang!

Voldoet jouw diploma?

Twijfel je of je met jouw diploma in de kinderopvang mag werken? Met de diplomacheck van Kinderopvang werkt! ontdek je snel of je diploma kwalificeert. Bekijk onderstaande video voor een korte uitleg. 

Heb je de diplomacheck gedaan en kwalificeert jouw diploma? Solliciteer dan op één van onze vacatures of stuur ons een open sollicitatie. Onze recruiter neemt gauw contact met je op!

Werkend leren

Is jouw diploma niet gekwalificeerd en heb je interesse in werkend leren bij Bink? We vertellen je er graag mee over! Stuur onze recruiters een mail met je contactgegevens of stuur ze een WhatsApp. Een recruiter belt je dan op het tijdstip dat jou uitkomt en vertelt je dan meer over werkend leren bij Bink en onze bbl-opleiding gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4.

Bink Academie

Bink Academie

Wij vinden het belangrijk dat je uitdaging in je werk houdt, met plezier werkt en dat ook uitstraalt. Via de Bink Academie geven we je de mogelijkheid om met trainingen, workshops of coaching op de werkvloer je verder te ontwikkelen.

Meer informatie

Werken tijdens je studie

Ben je nog bezig met je hbo bacheloropleiding en wil je alvast werken in de kinderopvang? Dat kan als je een opleiding volgt die kwalificeert voor de kinderopvang én je voldoende studiepunten hebt behaald. Je moet een schriftelijk bewijs hebben dat je minimaal 50% van de studiepunten van de totale opleiding op hbo bachelorniveau hebt behaald en een overgangsbewijs naar het derde studiejaar van je opleiding.

Buitenlands diploma

Een buitenlands diploma kwalificeert voor de functie van pedagogisch medewerker als in een gewaarmerkte brief van het IDW staat dat je diploma gelijkwaardig is aan dat van een gekwalificeerde opleiding.

Heb je nog vragen? Neem gerust telefonische contact met onze recruiters op of stuur een e-mail vacature@binkkinderopvang.nl. Zij informeren je graag!

counter
30 Jaar bestaan
counter
822 Collega's
counter
5767 Kinderen
counter
76 Vestigingen