hero title

Stage

Door onze jarenlange ervaring en de hoge pedagogische kwaliteit van onze opvang, is Bink de ideale leeromgeving voor jou!

Ben je op zoek naar een BOL-stage in de kinderopvang? Dan is Bink de ideale leeromgeving om je opgedane kennis in de praktijk te oefenen. Met een mbo-opleiding niveau 3 of niveau 4 pedagogisch medewerker of met een sportopleiding, kun je stagelopen op een kinderdagverblijf of bso van Bink. Ook voor helpende welzijn niveau 2 en hbo-stagiairs hebben wij geregeld plek! Wil je graag stagelopen op een van onze vestigingen of op ons hoofdkantoor? Stuur dan gerust een open sollicitatie.

Bink Academie

Bink Academie

Wij vinden het belangrijk dat je uitdaging in je werk houdt, met plezier werkt en dat ook uitstraalt. Via de Bink Academie geven we je de mogelijkheid om met trainingen, workshops of coaching op de werkvloer je verder te ontwikkelen.

Meer informatie

Stagevergoeding

Bink biedt een stagevergoeding aan alle stagiaires die een mbo-opleiding niveau 3 of 4 of een hbo-opleiding volgen. De hoogte van deze vergoeding wordt bepaald volgens de cao Kinderopvang en het aantal uren dat je bij ons gaat stagelopen.

"Weet je wat ik één van de leukste dingen vind als praktijkopleider? Dat ik voor de studenten op vestigingen kom waar de werkbegeleider zelf een oud-stagiair is van Bink. Daar doen we het toch voor?!"

- Irma van der Pas, praktijkopleider

Vergoeding VOG

Als je stage wilt lopen of wilt werken bij Bink, is een VOG (verklaring omtrent gedrag) verplicht. Ben je aangenomen voor een stageplek? Dan krijg je van ons een e-mail met een link naar het aanvraagformulier op de website van Justis. Daar kun je zelf een VOG aanvragen. Wij vergoeden de kosten hiervan. Na ontvangst van je VOG kun je je inschrijven in het personenregister kinderopvang. Vanaf 1 maart 2018 moet namelijk iedereen die werkt of woont op een plek waar kinderen worden opgevangen, zich inschrijven in het personenregister kinderopvang.

Instructie inschrijven personenregister kinderopvang

Snuffelstage

Zit je op een middelbare school en ben je op zoek naar een snuffelstage, dan kan dat ook bij Bink. Je mag zelf contact opnemen met een van onze vestigingen om hiervoor een afspraak te maken.

Verloopt je stage goed en zien we mogelijkheden voor je bij Bink? Dan kan het maar zo zijn dat we je na afloop - of al tijdens je stage - een baan aanbieden.