hero title

Stage

Door onze jarenlange ervaring en de hoge pedagogische kwaliteit van onze opvang, is Bink de ideale leeromgeving voor jou!

Stagelopen in de kinderopvang is leuk én leerzaam! Je draagt bij aan de ontwikkeling en opvoeding van kinderen en leert tegelijkertijd vaardigheden die van pas komen in je verdere loopbaan. In de kinderopvang is volop ruimte om te groeien en je te ontwikkelen. 

Kennismaken met het vakgebied:

Wil je werken in de kinderopvang? Dan is de stageperiode een mooie kans om kennis te maken en te ontdekken of het werk bij je past.

Ervaring opdoen:

Ben je op zoek naar werkervaring? Wij hebben de ideale leeromgeving voor je om praktische ervaring op te doen. Je krijgt inzicht in het vakgebied en kennis over de ontwikkeling van kinderen.

Netwerk opbouwen:

Tijdens je stage bouw je een netwerk op binnen de kinderopvangbranche. De contacten die je legt kunnen in de toekomst waardevol zijn bij het vinden van een baan. Verloopt je stage goed? Dan heb je een grote kans dat we je na afloop een baan aanbieden!

Bink biedt een stagevergoeding volgens de cao Kinderopvang en het aantal uren dat je bij ons gaat stagelopen.

Bink Academie

Bink Academie

Wij vinden het belangrijk dat je uitdaging in je werk houdt, met plezier werkt en dat ook uitstraalt. Via de Bink Academie geven we je de mogelijkheid om met trainingen, workshops of coaching op de werkvloer je verder te ontwikkelen.

Meer informatie

Mbo-stage

Als stagiair werk je samen met ervaren pedagogisch medewerkers aan de dagelijkse verzorging en begeleiding van kinderen. Als sportstudent kun je op de bso aan de slag met jouw stageopdracht. Denk aan het opstellen van je eigen lesplan of organiseren van sportevenementen bij Bink. Je kunt bij ons stagelopen als je een mbo-opleiding pedagogisch medewerker of sport niveau 3 of 4 volgt.

Kom je een BOL-stage lopen bij Bink? We komen graag in gesprek met je. Als je onderstaand formulier invult, nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

"Weet je wat ik één van de leukste dingen vind als praktijkopleider? Dat ik voor de studenten op vestigingen kom waar de werkbegeleider zelf een oud-stagiair is van Bink. Daar doen we het toch voor?!"

- Irma van der Pas, praktijkopleider

Hbo- of wo-stage

Studeer je (Ecologische) pedagogiek, Social Work, ALO of Sportkunde? Dan kun je bij Bink een leuke en leerzame stage volgen. Deze stage biedt je ervaring op de werkvloer en de mogelijkheid om verdiepend (pedagogisch) onderzoek doen.

Je kunt bijvoorbeeld stagelopen op een bso-intensief (bso-i), waarbij je de zorg hebt voor kinderen uit het speciaal basisonderwijs. Als sportstudent ga je aan de slag met het sport- en spelaanbod op een vestiging of Bink-breed.  

Wil je stagelopen bij Bink? We komen graag in gesprek met je. Als je onderstaand formulier invult, nemen we contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Andere stagemogelijkheden

Ben je op zoek naar een leuke en leerzame stageplek waar je je eigen talent mag meebrengen en dat naar hartenlust kunt inzetten? Dan ben je bij Bink aan het goede adres! Met regelmatig hebben we stages op ons hoofdkantoor, bijvoorbeeld bij de afdeling ICT of HR.

Samen kijken we naar jouw leerdoelen en bieden we je de ruimte voor eigen inbreng en ontwikkeling. Heb je zelf een mooi onderwerp voor een onderzoek of meeloopstage? Laat het ons weten! Je kunt altijd een open sollicitatie versturen via onderstaand formulier.

Snuffelstage

Zit je op een middelbare school en ben je op zoek naar een snuffelstage, dan kan dat ook bij Bink. Je mag zelf contact opnemen met een van onze vestigingen om hiervoor een afspraak te maken.

Sollicitatieformulier voor stage

Persoonlijke gegevens

Geslacht*

Algemene informatie

Werkervaring

Velden met een * zijn verplicht
counter
30 Jaar bestaan
counter
822 Collega's
counter
5767 Kinderen
counter
76 Vestigingen