hero title

Bink Academie

Bij Bink kijken we iedere dag weer naar de ontwikkelkansen van de kinderen én van jou!

Ben je nog niet gediplomeerd, maar kun je niet wachten om aan slag te gaan in de kinderopvang? Ook dan is er plek voor jou bij Bink.

De Bink Academie biedt, samen met ROC Midden Nederland, een BBL-opleiding voor mensen die een gecertificeerde bedrijfsopleiding tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker (GPM) niveau 4 willen volgen. Een mooie kans als je graag in de kinderopvang wilt werken, maar (nog) niet de vereiste diploma’s hebt.

"Het is motiverend om met een team van deskundige medewerkers een bijdrage te leveren aan het opleiden van pedagogisch medewerkers. De passie voor het overbrengen van dit vak zit in alles verweven!"

- Karen Smulders, opleidingscoördinator -

Werken en leren tegelijk

De opleiding duurt 2 jaar en leidt op tot Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4. Een goede keus als je interesse hebt in pedagogiek en het vak van pedagogisch medewerker. Tijdens de opleiding kom je in aanraking met alle onderdelen van de kinderopvang en is er natuurlijk veel aandacht voor het pedagogisch beleid en de werkwijze van Bink.

Je krijgt les van docenten van zowel het ROC als van Bink, zoals pedagogen en Gordon-trainers. Tijdens schoolweken krijg je wekelijks les op woensdag of vrijdag. De lesdag is op het hoofdkantoor van Bink of op een van onze vestigingen. We gebruiken dan de faciliteiten van die vestiging. We geven bijvoorbeeld sportlessen in de beweegruimte en de creativiteitslessen in het atelier. Daarnaast werk je drie of vier dagen op een van de vestigingen van Bink. Tijdens én na je studie kan je direct aan de slag op een kinderdagverblijf of bso van Bink.

Heb je interesse in een BBL-opleiding bij Bink? Stuur ons een mailtje en we houden je op de hoogte wanneer er dit jaar weer een nieuwe BBL-klas voor Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4 start!

counter
30 Jaar bestaan
counter
822 Collega's
counter
5767 Kinderen
counter
76 Vestigingen