Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over werken bij Bink of over het sollicitatieproces? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen aan onze recruiters.

Om als pedagogisch medewerker aan de slag te gaan, heb je een bepaalde opleidingsachtergrond nodig. Kijk of jouw diploma voldoet!

Solliciteer je bij Bink voor een functie als pedagogisch medewerker en voldoe je aan de selectiecriteria, dan krijg je na een uitgebreid sollicitatiegesprek met een recruiter, een vervolggesprek met een vestigingsmanager en loop je een dag mee op een van onze vestigingen. Ook doen we een check op social media als Facebook, Instagram en LinkedIn. Daarnaast vragen wij je om ons minimaal twee positieve referenties, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en relevante diploma’s te geven en onze integriteitscode te ondertekenen. Aan uitzendkrachten stellen wij dezelfde eisen.

Heb je niet de vacature gevonden die je zocht? Maar wil je wel graag bij Bink werken? Laat ons via het open sollicitatieformulier weten wat je zoekt. Wij nemen dan contact met je op.

We geven je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst van 12 maanden. Bij goed functioneren verlengen we deze graag! Het salaris wat je bieden is conform de cao Kinderopvang. Ook krijg je 8% vakantiegeld, 210 verlofuren op basis van 36 uur werken per week en een ruime reiskostenvergoeding (tot 30 km per enkele reis). Maar we bieden meer! Bekijk ons aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

In 2018 zijn we samen met ROC Midden Nederland gestart met een BBL-opleiding niveau 4 voor mensen die een gecertificeerde bedrijfsopleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker willen volgen. Vanaf 2018 zijn we ieder jaar een nieuwe klas gestart. Deze opleiding is een prachtige kans voor diegenen die graag in de kinderopvang willen werken, maar (nog) niet de vereiste diploma’s hebben. Begin 2022 starten wij opnieuw met een BBL-opleidingsklas niveau 4. De sollicitatieprocedure hebben we inmiddels afgerond en de klas is samengesteld.

Heb je ook interesse in een BBL-opleiding bij Bink? Stuur dan een mail met je cv en motivatie aan onze recruiters, e-mail vacature@binkkinderopvang.nl. Wij bewaren dan je gegevens zodat we, wanneer we een nieuwe klas starten, contact met je kunnen opnemen.

Stagelopen op een kinderdagverblijf of bso van Bink kan met een mbo-opleiding niveau 3 of niveau 4 tot pedagogisch medewerker of met een sportopleiding. Wil je graag stagelopen op een van onze vestigingen? Stuur ons dan je gegevens via het sollicitatieformulier op deze pagina.

Volg je middelbaar onderwijs en ben je op zoek naar een snuffelstage, dan kan dat bij Bink. Je mag zelf contact opnemen met een van onze vestigingen om hiervoor een afspraak te maken.

counter
28 Jaar bestaan
counter
910 Collega's
counter
5767 Kinderen
counter
78 Vestigingen