Veelgestelde vragen

Heb je een vraag over werken bij Bink of over het sollicitatieproces? Bekijk dan hieronder de veelgestelde vragen aan onze recruiters.

Om als pedagogisch medewerker aan de slag te gaan, heb je een bepaalde opleidingsachtergrond nodig. Kijk of jouw diploma voldoet!

Solliciteer je bij Bink voor een functie als pedagogisch medewerker en voldoe je aan de selectiecriteria, dan krijg je na een uitgebreid sollicitatiegesprek met een recruiter, een vervolggesprek met een vestigingsmanager en loop je een dag mee op een van onze vestigingen. Ook doen we een check op social media als Facebook, Instagram en LinkedIn. Daarnaast vragen wij je om ons minimaal twee positieve referenties, een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) en relevante diploma’s te geven en onze integriteitscode te ondertekenen. Aan uitzendkrachten stellen wij dezelfde eisen.

Heb je niet de vacature gevonden die je zocht? Maar wil je wel graag bij Bink werken? Laat ons via het open sollicitatieformulier weten wat je zoekt. Wij nemen dan contact met je op.

We geven je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst van 12 maanden met de intentie tot verlenging. Daarnaast werken we samen naar een contract voor onbepaalde tijd toe. Het salaris wat je bieden is conform de cao Kinderopvang. Ook krijg je 8% vakantiegeld en 210 verlofuren op basis van 36 uur werken per week. Maar we bieden meer! Bekijk ons aantrekkelijk arbeidsvoorwaardenpakket.

Begin 2018 zijn we samen met ROC Midden Nederland een BBL-opleidingsklas gestart voor mensen die een gecertificeerde bedrijfsopleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker (niveau 4) willen volgen. Een prachtige kans voor diegenen die graag in de kinderopvang willen werken, maar (nog) niet de vereiste diploma’s hebben.

Daarnaast zijn we in september 2018 gestart met een BBL-opleidingsklas pedagogisch medewerker niveau 3. Die opleiding is een uitgelezen kans voor mensen uit de regio met passie voor kinderen om zich via een betaalde opleiding te laten (om)scholen mét uitzicht op een baan. 

Heb je ook interesse in een BBL-opleiding bij Bink? In het najaar van 2019 starten wij weer een BBL-klas. Neem dan voor meer informatie contact op met onze recruiter Lisa Hunt (tel. 035 751 68 21, e-mail l.hunt@binkkinderopvang.nl).

Stagelopen op een kinderdagverblijf of bso van Bink kan met een mbo-opleiding niveau 3 of niveau 4 tot pedagogisch medewerker of met een sportopleiding. Wil je graag stagelopen op een van onze vestigingen? Stuur ons gerust een open sollicitatie.

Volg je middelbaar onderwijs en ben je op zoek naar een snuffelstage, dan kan dat bij Bink. Je mag zelf contact opnemen met een van onze vestigingen om hiervoor een afspraak te maken.