hero title

Bink Academie

Wil je graag (weer) aan de slag in de mooiste branche die er bestaat?

Heb jij een verouderd diploma of een diploma waarbij je een aanvullend bewijs voor de functie van pedagogisch medewerker nodig hebt? En heb je een groot hart voor kinderen en wil je graag (weer) aan de slag in de mooiste branche die er bestaat?

Via onze Bink Academie bieden we jou de kans om direct op één van onze vestigingen betaald aan de slag te gaan als groepshulp of als pedagogisch medewerker in opleiding. Daarnaast volg je dan de (volledig door ons betaalde) verkorte opleiding tot gekwalificeerd pedagogisch medewerker. Met deze opleiding behaal je binnen 3 maanden een volwaardig certificaat voor de kinderopvang.

Wat we van jou vragen, is het volgen van 3 bijeenkomsten van 4 uur, 10-15 uur e-learning en 11-16 uur praktijkopdrachten. We bepalen samen met jou op welke vestiging je gaat werken en hoeveel uur per week je daar aan de slag gaat.

Kom je in aanmerking?

Wil je weten of je in aanmerking komt voor deze gratis verkorte opleiding tot pedagogisch medewerker? Je kunt de opleiding gaan volgen als je een verouderd diploma voor de kinderopvang hebt. Wij zorgen ervoor dat je je oude vak weer kan oppakken!

Ook kun je met de opleiding starten als je een diploma hebt waarmee je wel op de bso mag werken, maar niet op het kinderdagverblijf. Als je merkt dat je passie bij de jongste kinderen ligt, is dit een unieke kans om de overstap naar het kinderdagverblijf te maken.

Daarnaast is de verkorte opleiding voor zij-instromers bedoeld die een ander zorg-, welzijns- of maatschappelijk diploma hebben. Kom jij uit één van deze aanverwante branches? Bekijk dan deze lijst om te zien welke diploma’s voor deze verkorte opleiding in aanmerking komen.

Ben je enthousiast geworden en wil je gauw aan de slag in de kinderopvang? Lees dan de vacature voor de verkorte opleiding en solliciteer!

Ontmoet jouw nieuwe collega's

Ontmoet jouw nieuwe collega's

Ben je benieuwd naar meer verhalen van enthousiaste collega's? Met meer dan 900 medewerkers hebben wij veel verhalen om te vertellen. 

Lees onze verhalen
counter
29 Jaar bestaan
counter
910 Collega's
counter
5767 Kinderen
counter
77 Vestigingen