hero title

Waarom Bink?

Bij Bink werken teamspelers die graag het beste van zichzelf geven om de kinderen te laten stralen.

Bink is een professionele organisatie met ruimte om je verder te ontwikkelen. Onze kernwaarden vormen het vertrekpunt bij alles wat we doen: we zijn betrokken, professioneel en we denken in mogelijkheden. Je collega’s zijn net zo gedreven, enthousiast en kundig als jij. Zowel op de vestigingen als op het hoofdkantoor. Samen zorgen jullie voor een stimulerende omgeving waarin jullie, op een positieve manier, de kinderen helpen zich verder te ontwikkelen. Hierbij doen wij een beroep op je talenten. We moedigen je aan het beste uit jezelf te halen.

"Ik ervaar de teamspirit op elke vestiging waar ik kom. De kinderen komen echt op de eerste plaats. En daar zet iedereen zich voor in."

- Jordy Arp, sportleider IKC Villa Vrolik -

Wij vinden het belangrijk dat je uitdaging in je werk houdt, met plezier werkt en dat ook uitstraalt. Bink heeft een eigen opleidingsprogramma; de Bink Academie. Via de Bink Academie geven we je de mogelijkheid om met trainingen, workshops, of coaching op de werkvloer je verder te ontwikkelen. Zo kun je de kinderen het allerbeste bieden.

Een 8 voor plezier!   

Dat is de uitkomst van ons medewerkerstevredenheidsonderzoek. Een belangrijke graadmeter voor onze organisatie. Immers, onze medewerkers maken het verschil voor kinderen en ouders. We vinden het belangrijk dat zij met plezier werken, zich kunnen ontwikkelen en dat er een goede sfeer is op de werkvloer. De werkdruk in onze sector is hoog. Dit blijft dan ook voor ons een aandachtspunt.

"We hebben interesse voor elkaar en zoeken altijd verbinding."

- Angelique Bruggeman, vestigingsmanager bso Kolhornse Hei -