hero title

Waarom Bink?

Betrokken bij elkaar, bevlogen op de inhoud en altijd in beweging. Dat is Bink.

Betrokken bij elkaar, bevlogen op de inhoud en altijd in beweging. Dat is Bink. We voelen ons verbonden met kinderen, ouders en collega’s en staan voor de kwaliteit van onze opvang. Ons vak doe je met hart en ziel en daarin willen we steeds beter worden. Dat betekent ook dat we onszelf ontwikkelen, actief meedenken met ouders en partners en op de toekomst gericht zijn.

Je collega’s zijn net zo gedreven, enthousiast en kundig als jij. Zowel op de vestigingen als op het hoofdkantoor. Samen zorgen jullie voor een stimulerende omgeving waarin jullie, op een positieve manier, de kinderen helpen zich verder te ontwikkelen. Hierbij doen wij een beroep op je talenten. We moedigen je aan het beste uit jezelf te halen.

"Ik ervaar de teamspirit op elke vestiging waar ik kom. De kinderen komen echt op de eerste plaats. En daar zet iedereen zich voor in."

- Jordy Arp, sportleider IKC Villa Vrolik -

Wij vinden het belangrijk dat je uitdaging in je werk houdt, met plezier werkt en dat ook uitstraalt. Bink heeft een eigen opleidingsprogramma; de Bink Academie. Via de Bink Academie geven we je de mogelijkheid om met trainingen, workshops, of coaching op de werkvloer je verder te ontwikkelen. Zo kun je de kinderen het allerbeste bieden.

Onze bso-kinderen zongen de Bink-medewerkers toe

We geven elkaar een 8 voor plezier!   

Dat is de uitkomst van ons medewerkerstevredenheidsonderzoek (najaar 2018). En dat geldt ook voor de sfeer en de samenwerking met collega's. Belangrijke graadmeters voor onze organisatie. Immers, onze medewerkers maken het verschil voor kinderen en ouders. We vinden het belangrijk dat zij met plezier werken, zich kunnen ontwikkelen en dat er een goede sfeer is op de werkvloer. De werkdruk in onze sector is hoog. Dit blijft dan ook voor ons een aandachtspunt.

"We hebben interesse voor elkaar en zoeken altijd verbinding."

- Angelique Bruggeman, vestigingsmanager bso Kolhornse Hei -

Ouders blij met Bink!

Ouders zijn ook blij met ons. Uit het klanttevredenheidsonderzoek (voorjaar 2019) krijgt Bink gemiddeld genomen een 8,2 als eindcijfer! Een prachtig resultaat waar we trots op zijn. Uitschieters zijn een 8,4 voor de betrokkenheid van de pedagogisch medewerker bij het kind en een 8,4 voor de mate waarin het kind zich prettig voelt op de opvang.

counter
28 Jaar bestaan
counter
910 Collega's
counter
5767 Kinderen
counter
78 Vestigingen