hero title

Waarom Bink?

Je verdient meer! Bij Bink denken we in mogelijkheden. We vinden dat jij alle ruimte verdient om kinderen, collega’s en jezelf te laten zien wat je echt waard bent.

Is werken bij Bink jou op het lijf geschreven? Dan bieden wij jou deze arbeidsvoorwaarden:

We geven je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst van 12 maanden met de intentie tot verlenging. Daarnaast werken we samen naar een contract voor onbepaalde tijd toe. Het salaris dat we bieden is conform de cao Kinderopvang. De schaal en trede waar je wordt ingedeeld is afhankelijk van je functie en ervaring. Ook krijg je 8% vakantiegeld en 210 verlofuren op basis van een werkweek van 36 uur.

Bink biedt een reiskostenvergoeding, collectieve ziektekostenverzekering en flexibele werktijden als dat nodig is. Je kunt gebruik maken van ons fietsplan en er is een wervingsbonus voor nieuwe collega’s. Verder zijn er aantrekkelijke extra’s zoals korting op autorijlessen, sporten bij diverse sportclubs, (zorg)verzekeringen en kleding bij G-Star.

Werken bij Bink betekent aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Leren en groeien is daarin belangrijk. Via onze Bink Academie krijg je een uitgebreid scholings- en begeleidingsprogramma aangeboden. Meteen bij je indiensttreding, maar ook de jaren daarna. Je kunt je door trainingen, workshops en coaching verder ontwikkelen zodat jij kinderen het allerbeste kunt bieden. En ben je toe aan een nieuwe werkomgeving? Dan kijken we met jou naar mogelijkheden voor een overstap naar een andere vestiging. Zodat jij altijd werkt op een plek die bij je past.