hero title

Waarom Bink?

Je verdient meer! We vinden dat jij alle ruimte verdient om kinderen, collega’s en jezelf te laten zien wat je echt waard bent.

Is werken bij Bink jou op het lijf geschreven? Dan bieden wij jou deze arbeidsvoorwaarden:

✔ We geven je in eerste instantie een arbeidsovereenkomst van een jaar. Bij goed functioneren zetten we dit graag om in een vast contract!

✔ Het salaris dat we bieden is conform de cao Kinderopvang. De schaal en trede waar je wordt ingedeeld is afhankelijk van je functie en ervaring.

✔ Je krijgt 8% vakantiegeld, 3% eindejaarsuitkering en 210 verlofuren op basis van een werkweek van 36 uur (dat zijn 5,8 vakantieweken per jaar).

✔ We bieden je een onbeperkte reiskostenvergoeding van netto € 0,23 per km (vanaf 6 km reisafstand).

✔ Je kunt gebruik maken van ons fietsplan en er is een wervingsbonus van € 500,- netto als je een nieuwe collega aanbrengt.

✔ Verder kun je als medewerker van Bink profiteren van kortingen tot wel 50% op entreekaarten voor attractie- en dierenparken, zwembaden, sauna’s, weekendjes weg en nog veel meer.

Lerend groeien

Werken bij Bink betekent aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling. Leren en groeien is daarin belangrijk. Via onze Bink Academie krijg je een uitgebreid scholings- en begeleidingsprogramma aangeboden. Meteen bij je indiensttreding, maar ook de jaren daarna. Je kunt je door trainingen, workshops en coaching verder ontwikkelen zodat jij kinderen het allerbeste kunt bieden. En ben je toe aan een nieuwe werkomgeving? Dan kijken we met jou naar mogelijkheden voor een overstap naar een andere vestiging. Zodat jij altijd werkt op een plek die bij je past.

Trots op onze medewerkers

Onze medewerkers zijn ontzettend belangrijk voor ons. Samen willen we het verschil maken in het leven van kinderen. Hen zien opgroeien, samen en met vooral veel plezier. Daarbij is het belangrijk dat onze medewerkers ook plezier hebben in wat ze doen! Wij zijn trots op onze medewerkers die kiezen om hun talent in te zetten bij Bink. En dat laten we graag merken!

counter
30 Jaar bestaan
counter
822 Collega's
counter
5767 Kinderen
counter
76 Vestigingen