hero title

Maak een vliegende start met onze onboarding app

Inloggen bij Bink kan al vanaf het tekenen van je contract!

Je thuis voelen bij Bink is niet alleen voor de kinderen belangrijk, maar natuurlijk ook voor jou! Tijdens je zoektocht naar een baan, de eerste gesprekken met Bink en je meeloopdag heb je natuurlijk al een beeld gekregen van onze organisatie. Maar, zoals je weet, komt er veel meer kijken bij werken in de kinderopvang. Om je zo snel mogelijk wegwijs te maken in onze organisatie, hebben we een speciale app gemaakt: de onboarding app!

"De app is goede afspiegeling van hoe het echt is. Hoe Bink is. Een positieve organisatie waar ik me heel welkom voel!"

- Aimée, 27 jaar

Alvast aan de slag

Misschien vraag jij jezelf al af hoe dingen werken bij ons. Op onze beurt hebben wij veel leuke en handige informatie die we graag met je delen om je weg te vinden bij ons. De onboarding app helpt je dus bij het inwerken. En dat begint al een paar weken vóórdat je eerste werkdag is, want dan krijg je al toegang tot de app. “Ja dat is leuk, je hoort er al bij”, aldus Natasja, BBL-er, 48 jaar. Je kunt dus voordat je bij ons start, in je eigen tempo en op de momenten dat het jou uitkomt, je al inlezen en video’s bekijken. Dat levert je een voorsprong op voor je eerste werkdag. Ideaal toch? “Ja, je kijkt uit naar het moment tot je start. Bij een BBL-traject zit er zit best tijd tussen aanname en start. Deze app maakt het mogelijk om alvast betrokken te zijn bij de organisatie. Je krijgt echt een kijken in Bink, je komt erachter hoe het er in het algemeen bij Bink aan toe gaat en wat de kern van Bink is. Je hebt dan echt een voorsprong op je eerste dag. Handig, want voor mij is de kinderopvang helemaal nieuw.” aldus Aimée, BBL-er, 27 jaar.

Nuttige informatie per inwerkfase

Wat trek ik aan op mijn eerste werkdag of, kan ik mijn eigen lunch meenemen? Dit zijn vragen die je kunt hebben voor je bij ons begint. En als je gestart bent, wil je waarschijnlijk graag weten hoe je je uren kunt schrijven of welke trainingen krijg ik aangeboden? Aimée: “Er komt veel aan bod inderdaad”. Daarom hebben we ervoor gekozen de informatie in de app in hoofdstukken in te delen. Zo heb je altijd de juiste informatie op het juiste moment tijdens je inwerktraject.

{caption}

We houden je op de hoogte

“Je krijgt een bericht wanneer je weer verder kunt lezen, daardoor werd ik weer nieuwsgierig gemaakt”, vertelt Aimée. “De informatie wordt op een fijne, luchtige en interactieve manier aangeboden, met bijvoorbeeld een tattoo-slippers-kauwgom-quiz, een welkomstwoord van Monique Wittebol en het Bink-lied als vrolijke afsluiter!” Bovendien krijg je een jaar lang toegang tot de app, dus het is ook handig als naslagwerk als je even niet meer weet hoe iets ook alweer zat. “Dat is zeker fijn, want ik haal er steeds weer informatie vanaf. Ik verdiep me graag goed en grondig. Ik wil de protocollen en regels van de organisatie goed weten, want ik voel me enorm verantwoordelijk voor de kinderen.” vertelt Natasja, 48 jaar.

“Goed voor je energie!”

We zijn blij te zien dat deze app door nieuwe collega’s al goed gebruikt wordt. Wij houden wel van initiatiefnemers en regiepakkers! Natasja vult nog aan: “De app doet ook echt iets met je energie! Tenminste bij mij stimuleert het in ieder geval echt de trots op de organisatie. Als je bijvoorbeeld over Facebook scrollt, dan voel je nu nog meer betrokkenheid bij wat Bink is en doet. Dan wordt het WE in plaats van ZE.”

Zin om ook in te loggen bij Bink?

Zin om ook in te loggen bij Bink?

Solliciteer dan gauw bij ons! Dan kun jij na het tekenen van je contract een app-uitnodiging verwachten!

Vacatures
counter
30 Jaar bestaan
counter
822 Collega's
counter
5767 Kinderen
counter
76 Vestigingen