hero title

Waarom Bink?

Bij ons werken teamspelers die graag het beste van zichzelf geven om de kinderen te laten stralen.

Bij Bink kijken we elke dag opnieuw met aandacht naar wat een kind nodig heeft. Zodat het zich op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo zo goed mogelijk kan ontwikkelen. We volgen zijn nieuwsgierigheid en maken contact. Of dat nu liggend is op de grond of rennend achter een bal aan. We creƫren een veilige en geborgen sfeer, waarin kinderen zich prettig voelen. Dat is de basis. Vanuit daar bieden we hun de ruimte om nieuwe uitdagingen aan te gaan. En samen met andere kinderen de wereld om zich heen te verkennen.

Ruimte voor uitdaging

Bink vindt het belangrijk dat jij in je kracht staat om kinderen te zien, te begeleiden en uit te dagen. Dat jij die belangrijke persoon bent aan wie ouders graag hun kind aan toevertrouwen. Dat jij degene bent die fijne jeugdherinneringen maakt in het jonge leven van de kinderen. Dat vraagt van medewerkers goede voelsprieten, kennis van de ontwikkeling van kinderen, creativiteit en een grote dosis liefde voor het vak!

Ons pedagogisch beleid: Kind Centraal

Ons pedagogisch beleid: Kind Centraal

Onze pedagogische manier van werken noemen we Kind Centraal en is gebaseerd op vier opvoeddoelen: het bieden van emotionele veiligheid, gelegenheid tot het ontwikkelen van persoonlijke competenties, sociale competenties en het overdragen van waarden en normen. Deze uitgangspunten vormen samen onze pedagogische cirkel.

Lees meer

De Kind Centraal-cirkel wordt op alle vestigingen gebruikt en helpt handen en voeten te geven aan het pedagogisch en methodisch handelen. Denk aan ‘onverdeelde aandacht’ voor de allerkleinsten, ‘spelend ontwikkelen’ voor peuters en onze unieke manier van werken op de bso. Onze ervaren pedagogen trainen, coachen en begeleiden onze medewerkers hierin.

Halen wij het beste in jou naar boven?

Ik wil de beste pedagogische kennis en methoden inzetten voor kinderen. Bink past daarom goed bij mijn ambitie.

Ik wil werken bij een organisatie met het hart op de juiste plek. Die net een stapje extra zet. In dit geval haar pedagogische kennis en ervaring belangeloos deelt met partners en gezinnen in de hele regio.

Ik krijg nooit genoeg van die aanstekelijke nieuwsgierigheid van kinderen. Bink deelt deze onvermoeibare ambitie om kinderen te laten groeien en ontwikkelen.

Collega's ook blij met Bink!

Collega's ook blij met Bink!

Werken bij Bink doe je met meer dan 750 collega's! Ben je benieuwd hoe Bink-medewerkers het vinden om te werken bij Bink? Lees onze verhalen.

Ouders blij met Bink!

Ouders zijn ook blij met ons. Uit het klanttevredenheidsonderzoek (voorjaar 2019) krijgt Bink gemiddeld genomen een 8,2 als eindcijfer! Een prachtig resultaat waar we trots op zijn. Uitschieters zijn een 8,4 voor de betrokkenheid van de pedagogisch medewerker bij het kind en een 8,4 voor de mate waarin het kind zich prettig voelt op de opvang.

counter
28 Jaar bestaan
counter
910 Collega's
counter
5767 Kinderen
counter
78 Vestigingen