hero title

Bink Academie

Bij Bink kijken we iedere dag weer naar de ontwikkelkansen van de kinderen én van jou!

Bij Bink kijken we elke dag met aandacht naar de ontwikkeling van een kind. En zo kijken we ook naar onze medewerkers. Werken bij Bink is aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling! Want leren en ontwikkelen is belangrijk voor onze kwaliteit.

Volg cursussen en opleidingen

Om een concreet voorbeeld te geven: je werkt inmiddels een jaar op een babygroep van een van onze kinderdagverblijven. Je geniet van de zorg voor de allerkleinsten en je wilt graag meer leren over de ontwikkeling en hoe je die kunt stimuleren. Bij Bink heb je de mogelijkheid aanvullende cursussen en opleidingen te volgen, zoals een cursus over de ontwikkeling van baby’s en nieuwe inzichten op het gebied van breinontwikkeling.

"Door de training merk ik dat ik veel bewuster ben van mijn eigen handelen en het feit dat ik een goed voorbeeld wil zijn voor de kinderen. Na de training mocht ik een workshop geven aan mijn collega’s. Zo delen we onze kennis!"

- Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf Duinpaleis -

Beeldcoaching

Coachen met beelden op de werkvloer is een van onze belangrijkste middelen als het om opleiding van onze medewerkers gaat. In themakringen evalueren de pedagogisch medewerkers de activiteiten samen met de pedagogen en wisselen zij tips en ervaringen uit. Medewerkers waarderen deze coaching heel erg. Het maakt direct inzichtelijk wat zij zelf kunnen veranderen en verbeteren. Vanuit hun eigen ervaring kunnen medewerkers vervolgens zelf oplossingen en ontwikkelpunten bedenken.

"Natuurlijk is het best spannend om jezelf op videobeelden te zien, maar het is vooral heel leerzaam. Je leert op deze manier ook veel van je collega’s."

- Pedagogisch medewerker kinderdagverblijf Kasteel -
Ontmoet jouw nieuwe collega's

Ontmoet jouw nieuwe collega's

Ben je benieuwd naar meer verhalen van enthousiaste collega's? Met meer dan 800 medewerkers hebben wij veel verhalen om te vertellen. 

Lees onze verhalen
counter
30 Jaar bestaan
counter
822 Collega's
counter
5767 Kinderen
counter
76 Vestigingen