hero title

Als je van de opleiding af komt, ligt de wereld aan je voeten. Waar wil jij gaan werken? Een plek waar je je thuis voelt en je wordt gezien voor wie je bent? Bij Bink willen we samen groeien met plezier. Met de kinderen en onze medewerkers. Dat betekent dat we ook altijd onze medewerkers aanmoedigen om zelf te blijven groeien. Maar hoe doe je dat als je net van de opleiding komt?

Start door te proberen

Als je net bent afgestudeerd dan zoeken wij graag samen met jou naar een vaste werkplek. Wanneer deze niet direct beschikbaar is, zullen wij je vaak aanraden om te starten in de invalpoule. Het is fijn om in je start van het werkende leven te kijken wat bij je past. De invalpoule is een manier om in korte tijd meerdere vestigingen uit te proberen. Wanneer er dan een vacature vrijkomt voor een vaste werkplek, weten we jou als eerste te vinden!

Bink Academie

Bij Bink groeien we samen. Allereerst helpen we de kinderen op de vestiging te groeien. Jij doet dit door ze te stimuleren om zelf de wereld te ontdekken. Maar we willen dat jij ook groeit als pedagogisch medewerker.

Denk bijvoorbeeld eens aan de Bink Academie. Omdat wij onderwijs heel belangrijk vinden, kan jij gebruik maken van cursussen die wij aanbieden. Cursussen die jij kan gaan volgen:

  • Gordon Training
  • EHBO
  • BHV
  • Werken met baby’s

Deze cursussen helpen jou om je zeker te voelen op de werkvloer. De Bink Academie wordt de komende tijd nog verder ontwikkeld.

Of misschien wil je wel werkbegeleider worden door een werkbegeleiderstraining. We bieden ook intervisiebijeenkomsten. Bink gaat graag in gesprek met jouw doorgroeiwensen. Je kan bij ons groeien tot de pedagogisch medewerker die jij wilt zijn!

Kopfasetraject

Naast bovengenoemde trainingen kan je ook denken aan een kopfasetraject via de Bink Academie naar niveau 4 Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker. Dit geeft jou de mogelijkheid om verdieping aan te brengen in jouw rol als pedagogisch medewerker. Heb jij bijvoorbeeld een SPW-3 diploma en wil je graag doorstromen naar Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker niveau 4? Dan kunnen we in overleg of we jou dit traject kunnen aanbieden. Het kopfasetraject kan ook als je een ander diploma hebt, zoals sport en bewegen niveau 3. Afhankelijk van het aantal lesuren haal je je nieuwe diploma in één of anderhalf jaar, naast jouw werk bij Bink. Het kan ook dat je een aantal vrijstellingen hebt. Kies ervoor om de praktijk met leren te combineren!

Start je loopbaan bij Bink

Start je loopbaan bij Bink

Ben je benieuwd welke vacatures wij hebben openstaan? Kijk eens op onze vacaturepagina. Als jij denkt dat je het Bink-DNA hebt, laat dan vooral van je horen. Onze recruiters staan te popelen om met jou na te denken over jouw toekomst bij Bink.

Bekijk onze vacatures
counter
30 Jaar bestaan
counter
822 Collega's
counter
5767 Kinderen
counter
76 Vestigingen