hero title

Ze hebben er zin in, de 19 nieuwe Bink collega's die zijn begonnen met de BBL-opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker (niveau 4).

Nieuwe start

De aftrap van de opleiding begon op 26 januari met een introductieochtend op het hoofdkantoor, samen met de studentcoach van ROC Midden-Nederland, onze praktijkopleiders en opleidingscoördinator. We staan te trappelen om met deze enthousiaste nieuwe collega’s samen te werken. Welkom bij Bink allemaal!

Werken en leren tegelijk

Samen met ROC Midden Nederland biedt de Bink Academie een BBL-opleiding voor mensen die een gecertificeerde bedrijfsopleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker (niveau 4) willen volgen. Een mooie kans als je graag in de kinderopvang wilt werken, maar (nog) niet de vereiste diploma’s hebt.

De opleiding duurt 2,5 jaar en leidt op tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Een goede keus als je interesse hebt in pedagogiek en het vak van pedagogisch medewerker. Tijdens de opleiding kom je in aanraking met alle onderdelen van de kinderopvang en is er natuurlijk veel aandacht voor het pedagogisch beleid en de werkwijze van Bink.

counter
29 Jaar bestaan
counter
910 Collega's
counter
5767 Kinderen
counter
77 Vestigingen