hero title

Ben je benieuwd hoe een zomer eraan toegaat bij Bink? Wij gingen langs bij drie vestigingen voor een impressie van hun zomer!

Op bezoek bij de vestigingen Rembrandtplein (Hilversum), Vliegdorp (Huis ter Heide) en Sportvilla (Soest)! Op alle vestigingen waren leuke activiteiten en zomerspellen georganiseerd. 

Zomer bij Bink

In de zomer organiseren we speciale activiteiten waarbij we een thema centraal stellen. Vestigingen zijn vrij om een divers en wervelend zomerprogramma te bedenken met en voor de kinderen. Onze pedagogisch medewerkers hebben hierin ook een vinger in de pap. Zij kunnen activiteiten bedenken, aandragen en natuurlijk uitvoeren!

bso Rembrandtplein

Op bso Rembrandtplein startten ze de zomervakantie met een heus Rembrandtland Festival! Tijdens dit festival was het schoolplein omgetoverd tot een speelparadijs, met knutselhoek, speeltenten en een springkussen. Daarnaast was er elke dag een variatie aan activiteiten, waar de kinderen zelf uit mochten kiezen.

bso Vliegdorp

Bij bso Vliegdorp wordt er heel veel gesport deze zomer! Het grote sportveld is open voor sport en spel, en de kinderen en pedagogisch medewerkers maken daar graag gebruik van! Daarnaast worden er diverse uitdagende activiteiten georganiseerd, zoals de workshop Zandsculpturen! Lekker kliederen met rivierzand en water. Goed aanstampen en daarna de mooiste kunstwerken maken!

bso Sportvilla

Ook Sportvilla had weer mooie actiteiten en spellen gepland en hielden een Alternatieve Olympische Spelen! Omdat de Olympische Spelen van 2020 helaas niet konden doorgaan, wilde de pedagogisch medewerkers met de kinderen graag met sport en spel aan de slag. Alle kinderen (7+) van Soest, Soesterberg en Huis ter Heide waren die middag welkom bij Sportvilla. En wat kunnen die kinderen hard rennen!

Bekijk de video hieronder

counter
27 Jaar bestaan
counter
841 Collega's
counter
5767 Kinderen
counter
79 Vestigingen