hero title

Als je wilt solliciteren bij Bink, dan heb je vast allerlei vragen over hoe dat bij ons in zijn werk gaat. Moet je bijvoorbeeld een brief schrijven? Heb je meerdere sollicitatiegesprekken of juist maar eentje? En is er een mogelijkheid om een dag mee te lopen? In deze blog vertellen we je graag wat je kunt verwachten als je gaat solliciteren bij Bink.

Waag jij de sprong?

Waag jij de sprong?

Op onze vacaturepagina hebben wij verschillende vacatures staan. Voor het kinderdagverblijf, de buitenschoolse opvang, onze peuterspeelzalen, maar ook voor functies op het hoofdkantoor. Denk dan aan klantadviseurs, afdelingsmanagers en pedagogen.

Bekijk alle vacatures

Staat de juiste functie er (nog) niet tussen? Stuur ons dan gerust een open sollicitatie met jouw verhaal en wat voor functie jij zoekt.  Wij nemen dan contact met je op zodra er een passende vacature is.

Vragen over een functie?

Heb je na het zien van een video of het lezen van een vacature vragen over die functie? Neem dan contact op met een van onze recruiters. Zij vertellen je graag meer over de functie en de mogelijkheden. Bel ons of stuur je vraag naar ons via de Facebook Chat. We geven je dan zo snel mogelijk antwoord.

Solliciteren

Dat gaat heel makkelijk via onze website. Onderaan elke vacature staat een knop naar de sollicitatiepagina. Je hoeft alleen dit formulier in te vullen, een sollicitatiebrief is niet nodig. Voor ons zijn je cv en een korte motivatie waarom je interesse hebt voor deze functie of vestiging voldoende. Alleen als je solliciteert naar een functie op het hoofdkantoor vragen we je wél een sollicitatiebrief te schrijven.

Functie-eisen voor pedagogisch medewerkers

Als je solliciteert naar een functie als pedagogisch medewerker, kijken wij eerst naar je profiel. We moeten ons namelijk aan specifieke eisen en kwalificaties houden.

Daarom letten we er goed op of je gediplomeerd bent en mag werken als pedagogisch medewerker. We kijken ook waarom de baan en het werken bij Bink je aanspreken. Verder kijken we in het gesprek naar pedagogisch kennis, wie jij bent en naar eventuele extra functie-eisen van de vacature. We willen je graag beter leren kennen!

{caption}

De sollicitatiegesprekken

Zodra we je sollicitatie hebben ontvangen, nemen we telefonisch contact met je op. We kunnen je uitnodigen voor een gesprek op het hoofdkantoor in Hilversum. Als dat gesprek goed gaat, kun je een dag meedraaien op de vestiging waar je wilt komen werken als pedagogisch medewerker. Voor de functies op het hoofdkantoor hebben we vaak nog een tweede gesprek.

Je bent aangenomen!

Waren de gesprekken positief en heb je een dag proefgedraaid op de vestiging? Dan overleggen wij samen met de vestigingsmanager of je past binnen het team en de functie. Aan het einde van het sollicitatieproces vragen we je om twee referenties van mensen voor wie of met wie je eerder al eens hebt gewerkt. Als deze positief zijn, en je past bij ons, dan ben je van harte welkom bij Bink!

Tot slot nodigen we je uit voor een aannamegesprek om over de voorwaarden te praten. Ook hebben we een onboarding app, om je alvast een inkijkje te geven in onze organisatie en te vertellen over het werk wat wij doen. Zo leer jij ons al beter kennen voor je eerste werkdagen ben je klaar om je Bink-avontuur te starten!

Ben jij de nieuwe Bink'er?

We zijn continue op zoek naar fijne nieuwe collega's die met passie en plezier werken. Denk je dat je bij Bink past? Bekijk onze vacatures en neem contact op!

Let's go
Ben jij de nieuwe Bink'er?
counter
30 Jaar bestaan
counter
822 Collega's
counter
5767 Kinderen
counter
76 Vestigingen