hero title

Wat zijn we zijn trots op de 31 collega's die geslaagd zijn voor de opleiding Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker (GPM) niveau 4.

17 collega’s volgenden anderhalf jaar lang de opleiding naast hun werk. Op dinsdag 11 april kregen zij hun diploma Gespecialiseerd Pedagogisch Medewerker (GPM) niveau 4 uitgereikt.

{caption}

Op dinsdag 18 april ontvingen ook 14 BBL’ers hun diploma GPM niveau 4. Een aantal studenten uit deze klas studeren nog op een later moment af. Deze groep begon op 15 januari 2021, midden in de coronatijd. Een hele periode zagen de studenten elkaar alleen online. Bovendien was er alleen noodopvang voor kinderen mogelijk en konden niet alle BBL’ers direct in de praktijk aan de slag. Bijzonder knap dat het toch gelukt is om de opleiding af te ronden. Wat een doorzettingsvermogen van de studenten, maar ook van de collega’s vanuit de praktijk en het onderwijs!

Wil jij dit ook?

Ben je nog niet gediplomeerd, maar kun je niet wachten om aan slag te gaan in de kinderopvang? De Bink Academie biedt een unieke bedrijfsopleiding waarin je werkt en tegelijkertijd leert. Echt iets voor gemotiveerde, toekomstige collega’s met een groot hart voor kinderen.

Direct naar de BBL-vacature
Wil jij dit ook?
counter
30 Jaar bestaan
counter
822 Collega's
counter
5767 Kinderen
counter
76 Vestigingen