hero title

Deze zomer organiseren we op de bso voor de allereerste keer de Bink Snack Cup. Dit is een prijsvraag voor alle kinderen van de bso. Het meest lekkere, gezonde en originele recept wint de cup. De kinderen bepalen zelf wie de winnaar wordt!

De Bink Snack Cup bestaat uit twee delen. In het eerste deel bedenken de kinderen als groepsactiviteit zelf een recept voor een gezonde snack. In het tweede deel beoordelen ze de inzendingen.

Voor de cup hebben we de kinderen in drie leeftijdscategorieën verdeeld. De kinderen kunnen alleen in hun eigen leeftijdscategorie recepten insturen en beoordelen. Uiteindelijk komen er drie prijswinnaars uit de bus: in iedere leeftijdscategorie een winnend recept.

{caption}

De bedenkers van de winnende recepten ontvangen de Bink Snack Cup trofee en een cheque t.w.v. 200 euro. De winnaars bepalen zelf aan welke activiteit of materialen ze het bedrag aan besteden. Denk bijvoorbeeld aan een sportclinic, kookworkshop, een blender of popcornmachine voor op de groep. Noem maar op! Enige voorwaarde is dat de gekozen prijs moet passen binnen een gezonde leefstijl.

counter
30 Jaar bestaan
counter
822 Collega's
counter
5767 Kinderen
counter
76 Vestigingen