Daarom werk ik bij Bink!

Alma - pedagogisch medewerker invalpoule en masterstudent onderwijs & innovatie aan de VU

Ik werkte, naast mijn studie Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH), bij een drogist en een supermarkt maar was hier helemaal op uitgekeken. De oproep van Bink via Instagram Stories om flex pedagogisch medewerker te worden, kwam op het goede moment!

Flexibele bijbaan

Ik wist toen nog niet of ik als derdejaars hbo-student wel als pedagogisch medewerker mocht werken. Gelukkig kun je al met 50% van mijn studiepunten aan de slag in de invalpoule. Fijn, want met een bijbaan in de kinderopvang kan ik mijn kennis in de praktijk toepassen. En flexibel werken is ideaal voor mij, want inmiddels ben ik mijn master aan het afronden. In de middagen werk ik op de bso en in de ochtenden kan ik studeren. Bovendien kan ik in de vakanties extra werken en rond tentamens juist minder. Die flexibiliteit is top!

"Ik kende Bink al, omdat ik zelf als kind naar bso Mirakel ging. Ik vond het altijd superleuk op de bso. Nu kom ik collega’s tegen die vroeger mijn pm’er op de groep waren! "

Herkenbaar?

Ik houd van afwisseling. Werken op verschillende vestigingen past helemaal bij mij. En je werk als invaller wordt echt gewaardeerd. Soms krijg ik de vraag van collega’s: ‘Kun je hier niet vast komen werken?’. Dat is toch een mooi compliment? Ik ben als invaller redelijk herkenbaar door mijn haar, haha! Dus kinderen komen al snel naar mij toe: ‘Ik ken jou!’. Werken met kinderen is zo leuk, omdat ze zulke grappige vragen stellen. Zonder filter en met een grenzeloze fantasie. Soms vraag je je af waar ze het vandaan halen.

Ik mag er zijn!

Als alles goed gaat, ben ik in juni klaar met mijn master onderwijs & innovatie aan de Vrije Universiteit in Amsterdam. Ik zou graag bij Bink willen blijven werken, want ik vind het een leuke organisatie. Er zijn bovendien veel doorgroeimogelijkheden. Ik vind het echt goed hoe we bij Bink met kinderen omgaan en zelfstandigheid stimuleren. Kinderen mogen zelf meebeslissen en meebepalen. Bink geef ieder kind de ruimte om te zijn wie hij/zij is. Dat vind ik mooi.

Flexkracht worden net als Alma?

Zien jouw weken er nooit hetzelfde uit, geen probleem! Je kunt jouw uren en dagen aanpassen aan je studierooster en jouw wensen. Halve dagen, hele dagen of alleen werken in je vakanties? Er kan veel. Alle avonden en weekenden ben je sowieso vrij. 

Doe mij een flexibele bijbaan!
Flexkracht worden net als Alma?
counter
30 Jaar bestaan
counter
822 Collega's
counter
5767 Kinderen
counter
76 Vestigingen