hero title

Waarom Bink?

Betrokken bij elkaar, bevlogen op de inhoud en altijd in beweging. Dat is Bink.

Betrokken bij elkaar, bevlogen op de inhoud en altijd in beweging. Dat is Bink. We voelen ons verbonden met kinderen, ouders en collega’s en staan voor de kwaliteit van onze opvang. Ons vak doe je met hart en ziel en daarin willen we steeds beter worden. Dat betekent ook dat we onszelf ontwikkelen, actief meedenken met ouders en partners en op de toekomst gericht zijn.

Je collega’s zijn net zo gedreven, enthousiast en kundig als jij. Zowel op de vestigingen als op het hoofdkantoor. Samen zorgen jullie voor een stimulerende omgeving waarin jullie, op een positieve manier, de kinderen helpen zich verder te ontwikkelen. Hierbij doen wij een beroep op je talenten. We moedigen je aan het beste uit jezelf te halen.

"Ik ga nooit met tegenzin naar mijn werk. Als ik een dag niet werk in de vakantie, heb ik vooral het gevoel dat ik alle leuke dingen mis."

- Mike - sportleider tso en bso Hasselbraam

Wij vinden het belangrijk dat je uitdaging in je werk houdt, met plezier werkt en dat ook uitstraalt. Bink heeft een eigen opleidingsprogramma; de Bink Academie. Via de Bink Academie geven we je de mogelijkheid om met trainingen, workshops, of coaching op de werkvloer je verder te ontwikkelen. Zo kun je de kinderen het allerbeste bieden.

Tevreden medewerkers   

We zijn blij en trots dat collega's gemiddeld een 7,7 geven als eindcijfer voor algehele tevredenheid over het werken bij Bink! Dit blijkt uit het medewerkerstevredenheidsonderzoek (MTO) die we eind 2023 lieten uitvoeren. Ondanks het personeelstekort laten de cijfers wéér zien, net als bij voorgaande MTO’s, dat collega’s bij Bink met veel plezier samenwerken en zich verbonden voelen met elkaar.

"We hebben interesse voor elkaar en zoeken altijd verbinding."

- Angelique Bruggeman, vestigingsmanager bso Kolhornse Hei

Ouders blij met Bink!

Ouders zijn ook blij met ons. Uit het klanttevredenheidsonderzoek (2023) krijgt Bink gemiddeld genomen een 8,2 als eindcijfer! Een prachtig resultaat waar we trots op zijn. En dan vooral op de hoge scores op belangrijke onderdelen van onze dienstverlening, zoals een 8,4 voor de betrokkenheid van de pedagogisch medewerker bij je kind en een 8,4 voor de mate waarin je kind zich prettig voelt op de opvang.

counter
30 Jaar bestaan
counter
822 Collega's
counter
5767 Kinderen
counter
76 Vestigingen