hero title

Waarom Bink?

Bij ons werken teamspelers die graag het beste van zichzelf geven om de kinderen te laten stralen.

Bij Bink kijken we elke dag opnieuw met aandacht naar wat een kind nodig heeft. Zodat het zich op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo zo goed mogelijk kan ontwikkelen. We volgen zijn nieuwsgierigheid en maken contact. Of dat nu liggend is op de grond of rennend achter een bal aan. We creƫren een veilige en geborgen sfeer, waarin kinderen zich prettig voelen. Dat is de basis. Vanuit daar bieden we hun de ruimte om nieuwe uitdagingen aan te gaan. En samen met andere kinderen de wereld om zich heen te verkennen.

Ruimte voor uitdaging

Bink vindt het belangrijk dat jij in je kracht staat om kinderen te zien, te begeleiden en uit te dagen. Dat jij die belangrijke persoon bent aan wie ouders graag hun kind aan toevertrouwen. Dat jij degene bent die fijne jeugdherinneringen maakt in het jonge leven van de kinderen. Dat vraagt van medewerkers goede voelsprieten, kennis van de ontwikkeling van kinderen, creativiteit en een grote dosis liefde voor het vak!

Onze pedagogische bloem

Onze pedagogische bloem

Bij ons staan vier pedagogische uitgangspunten centraal:

  • ik mag er zijn
  • wij doen het samen
  • spelend ontdekken en onderzoeken 
  • bewegen en in balans
Lees meer

De pedagogische bloem wordt op alle vestigingen gebruikt en helpt handen en voeten te geven aan het pedagogisch en methodisch handelen. Denk aan ‘onverdeelde aandacht’ voor de allerkleinsten, ‘spelend ontwikkelen’ voor peuters en onze unieke manier van werken op de bso. Onze ervaren pedagogen trainen, coachen en begeleiden onze medewerkers hierin.

Halen wij het beste in jou naar boven?

✔ Ik wil de beste pedagogische kennis en methoden inzetten voor kinderen. Bink past daarom goed bij mijn ambitie.

✔ Ik wil werken bij een organisatie met het hart op de juiste plek. Die net een stapje extra zet. In dit geval haar pedagogische kennis en ervaring belangeloos deelt met partners en gezinnen in de hele regio.

✔ Ik krijg nooit genoeg van die aanstekelijke nieuwsgierigheid van kinderen. Bink deelt deze onvermoeibare ambitie om kinderen te laten groeien en ontwikkelen.

Collega's ook blij met Bink!

Collega's ook blij met Bink!

Werken bij Bink doe je met meer dan 800 collega's! Ben je benieuwd hoe Bink-medewerkers het vinden om te werken bij Bink? Lees onze verhalen.

Ouders blij met Bink!

Ouders zijn ook blij met ons. Uit het klanttevredenheidsonderzoek (2023) krijgt Bink gemiddeld genomen een 8,2 als eindcijfer! Een prachtig resultaat waar we trots op zijn. En dan vooral op de hoge scores op belangrijke onderdelen van onze dienstverlening, zoals een 8,4 voor de betrokkenheid van de pedagogisch medewerker bij je kind en een 8,4 voor de mate waarin je kind zich prettig voelt op de opvang.

counter
29 Jaar bestaan
counter
822 Collega's
counter
5767 Kinderen
counter
77 Vestigingen