hero title

Ze hebben er zin in, de 21 (nieuwe) collega's die zijn begonnen met de BBL-opleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker (niveau 4).

Nieuwe start

Op vrijdag 15 januari startte de nieuwe klas met een online introductiebijeenkomst. Hoewel we niet 'live' konden starten, hebben we er toch een leuke actieve bijeenkomst van kunnen maken. Vorige week, 18 januari, is iedereen in de praktijk aan de slag gegaan op een van onze kinderdagverblijven of bso's. Welkom bij Bink allemaal!

Werken en leren tegelijk

De Bink Academie biedt, samen met ROC Midden Nederland, een BBL-opleiding voor mensen die een gecertificeerde bedrijfsopleiding tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker (niveau 4) willen volgen. Een mooie kans als je graag in de kinderopvang wilt werken, maar (nog) niet de vereiste diploma’s hebt.

De opleiding duurt 2,5 jaar en leidt op tot gespecialiseerd pedagogisch medewerker niveau 4. Een goede keus als je interesse hebt in pedagogiek en het vak van pedagogisch medewerker. Tijdens de opleiding kom je in aanraking met alle onderdelen van de kinderopvang en is er natuurlijk veel aandacht voor het pedagogisch beleid en de werkwijze van Bink.

counter
27 Jaar bestaan
counter
841 Collega's
counter
5767 Kinderen
counter
78 Vestigingen