hero title

Bink is al jaren een erkend leerbedrijf in de kinderopvang. En dat doen we met veel passie. Onze eigen praktijkopleider Irma van der Pas is zelfs in november 2019 benoemd tot de beste praktijkopleider voor mbo-studenten in de sector Zorg, Welzijn en Sport. Wij zijn super trots op haar!

Bink als leerbedrijf

Bink is al jaren een erkend leerbedrijf in de kinderopvang. Enthousiaste praktijkopleiders en pedagogisch medewerkers maken zich dagelijks hard voor kwalitatieve opvang. Daarnaast bieden we ook jaarlijks één of twee BBL-trajecten waarbij nieuwe studenten bij ons komen werken én leren in de praktijk. Zo timmeren we hard aan de weg voor de toekomstige pedagogisch medewerkers (pm’ers). Hard nodig, want in de kinderopvang wordt het tekort van pedagogisch medewerkers helaas alleen maar groter.

Irma van der Pas beste praktijkopleider Zorg, Welzijn en Sport

Daarom zijn we extra trots dat Irma een jaar lang de prijs voor beste praktijkopleider Zorg, Welzijn en Sport mag dragen. Met de verkiezing van het beste leerbedrijf, de beste praktijkopleider en de mbo-ambassadeur van Nederland vragen het ministerie van OCW en Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) aandacht voor erkende leerbedrijven en praktijkopleiders voor mbo-studenten. Een belangrijk onderdeel van de leer- en loopbaan van toekomstige pedagogisch medewerkers.

{caption}

De praktijkopleider speelt dus een belangrijke rol voor de studenten van Bink. Irma noemt over het begeleiden van haar studenten: “Wij vinden het belangrijk dat studenten bij ons leren in de praktijk, omdat je op deze manier een goede koppeling kan maken tussen de theorie en de praktijk. Wat betekent de opleiding voor de student? Jij moet de gelegenheid krijgen je te bekwamen en de enthousiaste pedagogisch professional te worden waar de kinderen in de kinderopvang recht op hebben.”

Ook de studenten zijn enthousiast. De leertrajecten zitten elke keer vol, en er wordt continue gekeken naar extra mogelijkheden om meer studenten op te leiden tot pedagogisch medewerker.

Bij Bink kan je doorleren

Naast BBL-trajecten vindt Bink het ook belangrijk om op andere vlakken te investeren in de educatie van medewerkers. Zo mag je bij ons aan de slag met de Gordon-training, leer je EHBO, zijn er specifieke kopfase-trajecten waarbij je jouw diploma net een level hoger tilt. Want opleidingen zijn belangrijk om te blijven leren en jezelf te verbeteren. Andersom vinden we het ook heel leuk om elkaar dingen te leren en te begeleiden. Zo staan we samen sterk richting de toekomst.

Start je loopbaan bij Bink

Start je loopbaan bij Bink

Ben je benieuwd welke vacatures wij hebben? Kijk eens op onze vacaturepagina. Als jij denkt dat je het Bink-DNA hebt, laat dan vooral van je horen. Onze recruiters staan te popelen om samen na te denken over jouw toekomst

Bekijk onze vacatures
counter
30 Jaar bestaan
counter
822 Collega's
counter
5767 Kinderen
counter
76 Vestigingen