hero title

Daarom werk ik bij Bink!

Nurdan Yigitsoy - pedagogisch medewerker peuterspeelzaal Montessori Centrum

“Ik koos eerst voor een secretariële opleiding, maar dat werk bleek echt niks voor me! Ik was dan ook heel erg blij dat ik vanaf 2009 bij Bink een leer/werktraject kon volgen en daarna meteen kon beginnen als pedagogisch medewerker op bso Talud. Toen daar de peuterspeelzaal opende mocht ik daar ook aan de slag en uiteindelijk heb ik helemaal voor de peuterspeelzaal gekozen.

"Omdat we ons als organisatie en als medewerkers blijven ontwikkelen, kunnen we ook meer bieden aan ouders en kinderen."

Dit werk doe je niet op gevoel maar vanuit je hart. Vertrouwen staat op nummer één, want pas dan kun je iets opbouwen met de kinderen. Peuters zijn kwetsbaar, ze hebben veel aandacht nodig en je moet je goed kunnen inleven in het kind. Ik vind het mooi om te zien hoe peuters zich ontwikkelen en dat wij dit mogen volgen.

Werken op de peuterspeelzaal voelt als eens soort familie. We zijn erg betrokken bij elkaar, bij de ouders en kinderen, maar ook bij collega’s op andere vestigingen. Inmiddels werk ik via de invalpoule, onder andere op peuterspeelzaal Montessori Zuid. En omdat ik nu op verschillende vestigingen kom, doe ik weer volop nieuwe praktijkervaring op. Daar leer ik weer veel van.

"Ik vind het heel belangrijk om ervoor te zorgen dat nieuwe collega’s en stagiaires die bij ons komen werken zich echt bij ons thuis voelen en erbij horen. Daar zet ik me altijd graag voor in!"

Bij Bink sta je sowieso nooit stil. Er is altijd vernieuwing en verbetering en daar hou ik van. Ik ben erg leergierig en dus heel blij met de opleidingen en cursussen die we kunnen volgen. De peuterspeelzaal biedt bijvoorbeeld Voor- en Vroegschoolse Educatie aan, dus daarin ben ik ook getraind. Omdat we ons als organisatie en als medewerkers blijven ontwikkelen, kunnen we ook meer bieden aan ouders en kinderen. Maar niet alleen wij als PM’ers zijn belangrijk voor de kinderen. Ik ben ook trots op onze vestigingen, de aandacht die er is voor de inrichting, de ruimtes binnen en buiten. Dit draagt zeker bij aan de kwaliteit van ons werk.”

Wil jij ook werken bij Bink?

Wil jij ook werken bij Bink?

We hebben zeker een passende vacature voor jou! Bekijk ons actuele vacatureaanbod of neem contact op met onze recruiters voor meer informatie over werken bij Bink.

Bekijk onze vacatures