hero title

Max

Pedagogisch medewerker bij bso Villa en bso Sportvilla

“Ik werk al een aantal jaar met plezier bij Bink. Kinderen groeien voor je ogen op! Veel kinderen starten met de bso als ze net op school zitten en verlaten de groep dan weer als ze rond de elf jaar oud zijn. Tijdens die jaren op de groep leer je ze echt goed kennen. En als pedagogisch medewerker maak je hun groei mee van start tot eind!

Lekker divers

Ik werk al sinds 2016 bij bso Villa in Soest. Ik begon ooit met 16 uur, maar ondertussen werk ik 30 uur per week. Ik heb een sportopleiding gedaan en vind het fijn om veel buiten te werken. De functie die ik doe, is lekker divers. Ik combineer de functies bij bso Villa en bso Sportvilla, maar organiseer ook themaweken en uitjes. Ik zit daarvoor in de sportwerkgroep en de vakantiewerkgroep voor Soest. Ik maak daarnaast de vervoersschema’s voor Soest en Soesterberg. Al die extra taken doe ik voordat de bso start in de middag. Het is uitdagend werk en ik krijg de mogelijkheid om door te groeien.

Werkplezier

Ik volg regelmatig een cursus. Zo heb ik de Gordon-training gedaan en heb ik mijn klimcertificaat gehaald. Ik doe daarom soms klimactiviteiten op de vestiging. Ik vind het goed om te blijven ontwikkelen. Alleen dan houd ik ook mijn werkplezier. Ik hoor van een vriend wel eens iets over een andere organisatie. Dat er bijvoorbeeld geen of weinig cursusaanbod is. Ik vind de mogelijkheden tot cursussen en ruimte voor ontwikkeling echt een voordeel bij Bink.

{caption}

Werken tijdens een lockdown

De afgelopen maanden hebben we vooral noodopvang moeten aanbieden. Ik miste toen de actie van de groep met alle kinderen. Door de kleinere groepen kregen we wel de kans om de kinderen die naar noodopvang mochten komen nóg beter te leren kennen. Ondanks het kleine groepje in vergelijking met de reguliere opvang, wilden we de kinderen het gevoel geven dat ze nog steeds op de normale bso zaten. Gelukkig zijn we inmiddels weer helemaal open. Ik heb zin om ertegenaan te gaan!

Een fijn team

Wat mijn mooiste herinnering is, is echt een lastige vraag. Op de vestiging heb ik veel leuke momenten meegemaakt. Als ik één herinnering moet kiezen, denk ik dat voor mij het vakantie-uitje naar Madurodam er bovenuit springt! Ook het team waarmee ik werk is echt fantastisch, ik ga altijd met plezier en zin naar mijn werk en dat komt gewoon door de collega’s die ik heb. We doen allerlei activiteiten samen zoals een ‘Expeditie Robinson’ of gezellig BBQ-en op het plein. Door de coronamaatregelen is dat nu iets lastiger, maar we hebben wel laatst een bingoavond op Zoom gehad wat erg leuk was. Ik raad het daarom andere mensen zeker aan om bij Bink te werken. Ik ga nooit met tegenzin naar mijn werk. Dat vind ik een goed teken!”

Spring erin!

Wil jij ook elke dag vol energie en enthousiasme werken met kinderen bij jou in de buurt? Kijk eens bij onze vacatures of er iets bij jou past.

Vacatures
Spring erin!
counter
28 Jaar bestaan
counter
910 Collega's
counter
5767 Kinderen
counter
77 Vestigingen