hero title

Daarom werk ik bij Bink!

Lotte Ham - pedagogisch medewerker kinderdagverblijf Egelantier

“Ik werk al best lang bij Bink, maar blijf me nog steeds ontwikkelen. Dat komt door de trainingen die we krijgen, maar ook door de methodes die we gebruiken. Zoals bij ons op de peutergroep de dagelijkse ontwikkelingsgerichte activiteiten voor kinderen van 2+ en 3+. We worden ook gecoacht met videobeelden, die tijdens het werken gemaakt worden. Natuurlijk is het best spannend om jezelf te zien, maar het is vooral heel leerzaam. Je leert op deze manier ook heel veel van je collega’s.

"Samen met ouders de groei en de ontwikkeling meemaken van de kinderen, dat maakt dat mijn werk boeiend blijft."

Een sterk punt van Bink vind ik dat je gezien wordt. Er is persoonlijke aandacht en je voelt je nooit een nummer. De kwaliteit van onze opvang wordt dan ook echt bepaald door de mensen die er werken. We hebben hier allemaal een bepaalde basishouding in hoe we met kinderen omgaan en welke kwaliteit we willen bieden

"Als je een keer je dag niet hebt maar bij binnenkomst op de groep enthousiast wordt begroet door een vrolijke peuter, dan is je dag toch direct weer goed?"

Het leukst aan mijn werk vind ik dat geen dag hetzelfde is. Je kunt van tevoren wel een planning maken voor de dag, maar het loopt toch altijd anders. Dan vraagt het creativiteit en flexibiliteit om daarmee om te gaan en daarmee te kunnen spelen.

Het Bink-gevoel? Dat krijg ik als ik weer een groen shirt voorbij zie komen of een Bink-bus zie rijden. Dan voel ik me trots op onze organisatie en op de mensen die het verschil maken voor ouders en kinderen.”

Wil jij ook werken bij Bink?

Wil jij ook werken bij Bink?

We hebben zeker een passende vacature voor jou! Bekijk ons actuele vacatureaanbod of neem contact op met onze recruiters voor meer informatie over werken bij Bink.

Bekijk onze vacatures