hero title

Linda van den Bos

Linda van den Bos - pedagogisch medewerker invalpoule

“Werken in de invalpoule bij Bink biedt veel flexibiliteit. Ik kon zelf kiezen of ik een contract wilde voor een minimum- en maximumaantal uur per week, of voor een 0 urencontract. En natuurlijk bepaal je zelf welke dagen je inzetbaar bent. Voor mij is het werken via de invalpoule een bewuste keuze. Het geeft me de mogelijkheid om mijn baan als pedagogisch medewerker te combineren met mijn andere baan als diëtist.

"Werken in de invalpoule geeft me de flexibiliteit om twee banen met elkaar te combineren!"

Via de invalpoule kom ik op heel veel verschillende vestigingen. En het valt me altijd weer op dat overal waar ik kom mijn collega’s vriendelijk zijn en dat het fijn samenwerken is. Nog belangrijker, op alle vestigingen waar ik kom hebben de medewerkers dezelfde basishouding: het kind staat centraal. We kijken altijd eerst naar wat een kind nodig heeft. Is een kind bijvoorbeeld toe aan slapen, of is het nog lekker aan het spelen? Daarna kijk je pas hoe een activiteit of jouw pauze daarin past. Dat ik overal dezelfde hoge kwaliteit ervaar komt denk ik door het sterke pedagogische beleid van Bink en omdat alle medewerkers op dezelfde manier getraind en begeleid worden, bijvoorbeeld in het werken met de Gordon-methode.

"Ik leer elke dag opnieuw van de manier waarop we het kind centraal stellen. Kijken naar wat een kind nodig heeft en daar zo goed mogelijk op inspelen. Zo blijf ik mezelf ook ontwikkelen."

Bink denkt niet alleen mee met ouders, maar ook met medewerkers. Hoe kunnen we ervoor zorgen dat je tevreden blijft met je werk en hoe kunnen we je de flexibiliteit bieden die je nodig hebt? Dat vind ik een heel fijn Bink-gevoel!”

Wil jij ook werken bij Bink?

Wil jij ook werken bij Bink?

We hebben zeker een passende vacature voor jou! Bekijk ons actuele vacatureaanbod of neem contact op met onze recruiters voor meer informatie over werken bij Bink.

Bekijk onze vacatures
counter
27 Jaar bestaan
counter
841 Collega's
counter
5767 Kinderen
counter
79 Vestigingen