hero title

Leen Seghers

Vestigingsmanager bso Rembrandtplein, bso HSV & psz IPG

"Met mijn achtergrond in Internationaal Recht en het feit dat ik in Londen (UK), Atlanta (USA), Rotterdam (NL) en Boedapest (HU) heb gewoond, heeft het internationale karakter mij altijd al aangetrokken. Toen ik onlangs op zoek ging naar een nieuwe baan, zocht ik dan ook naar een functie waarbij de werkzaamheden me voldoening zouden geven, liefst in een internationale setting.

Een warme sfeer

Toen ik de vacature zag van vestigingsmanager voor International Primary Daycare, was ik meteen verkocht. De vacature gaf mij een voorproefje van de warme sfeer van Bink. De baan als vestigingsmanager bood mij de mogelijkheid om mijn werkervaring te combineren met een maatschappelijk doel. Het internationale aspect in de vacature was mij op het lijf geschreven. Ik heb meteen gesolliciteerd.

Bso als verlengde familie

En nu heb ik het enorm naar mijn zin bij Bink! Ik werk op een internationale vestiging met veel buitenlandse kinderen. Deze kinderen zijn op sociaal gebied echt nieuw in Nederland, en daarom voelt de bso als verlengde familie voor hen. De kinderen (en hun ouders) hebben nog niet zo’n groot sociaal netwerk als Nederlandse kinderen, waardoor een groot deel van hun sociale leven zich afspeelt op of bij de vestigingen van Bink. Veel kinderen gaan daarom 4 of 5 dagen naar de buitenschoolse opvang.

{caption}

"We zijn er echt voor de kinderen en de ouders. We bieden service. En focussen ons op mensen in plaats van op winst. Ook de ondersteuning vanuit het hoofdkantoor is belangrijk en gebeurt op een professionele wijze."

Naast de sfeer bij Bink, is Bink ook pedagogisch sterk door bekwame pedagogisch medewerkers en door ondersteuning van pedagogen en pedagogische coaches.

{caption}

Jij bent ook welkom!

Bij Bink heb ik mij altijd welkom gevoeld. Naast dat Bink goed is voor haar medewerkers, sociaal erg sterk, is ze ook op professioneel vlak erg sterk. Er werken bekwame mensen en alle neuzen staan dezelfde kant op. Daarom voel ik me altijd gewaardeerd en speciaal. Ik vind waardering erg belangrijk. Bij Bink voel ik de waardering zeker!"

Collega's worden?

Collega's worden?

Wil je ook een inspirerende werkplek bij Bink? Er staan veel mooie vacatures open bij Bink om aan de slag te gaan met jouw talenten. Kijk snel eens op onze vacaturepagina!

Vacatures