hero title

Kim Sierink

Pedagogisch medewerker invalpoule

"Mijn naam is Kim, ik ben 20 jaar oud en ik studeer Ecologische Pedagogiek aan de Hogeschool Utrecht in Amersfoort. Hiervoor heb ik onderwijsassistent niveau 4 gedaan. Ik studeer pedagogiek omdat ik graag met kinderen bezig ben en hen wil ondersteunen, op creatief gebied of sociaal emotioneel gebied. Ik wil graag meehelpen aan een veilige omgeving voor een kind.

Meer ervaring opdoen

Naast mijn studie wilde ik een bijbaan waarin ik extra ervaring kon opdoen. Ik wilde graag meer ervaring met baby’s, bij de opleiding onderwijsassistent ben ik daar nooit mee in aanraking gekomen. Daarnaast wilde ik een baan met veel afwisseling en flexibiliteit. Toen kwam ik terecht bij de invalpoule van Bink.

Ecologisch pedagoog

In je studententijd werken in de invalpoule van Bink is heel leerzaam. Ik heb veel contact met ouders, iets wat erg belangrijk is als ecologische pedagoog. Je leert je snel aan te passen en flexibel om te gaan met verschillende situaties doordat je elke keer naar een andere vestiging gaat. Je proeft daardoor snel de verschillende sferen van de vestigingen. Ik leer hoe de kinderen zijn en maak daardoor steeds gemakkelijker contact met ze. En natuurlijk leer ik steeds meer nieuwe collega’s kennen.

Flexibel

Ik heb een 0-uren contract, lekker flexibel dus. Als ik in een toetsweek zit, kan ik mijn werk bij Bink even links laten liggen en vol voor de studie gaan. Maar andersom kan ik ook een week veel meer uren werken als ik daar tijd voor heb. Je kunt ook kiezen voor een contract met vaste uren, als je dat fijner vindt. Een week van tevoren geef je de dagen aan die je kunt werken. In de app kun je dan je rooster vinden, en weet je waar je naartoe moet.

{caption}

Je weet nooit hoe je dag eruit komt te zien

Het allerleukste aan het werken in de invalpoule bij Bink vind ik de afwisseling in het werk. De ene keer ga ik naar een buitenschoolse opvang, maar als het uitkomt met school kan ik op het kinderdagverblijf of op de peuterspeelzaal werken. Het is afwisselend werk doordat je steeds ergens anders aan de slag kan. Op die manier verveelt het bij mij niet, omdat je nooit weet hoe jouw dag eruit gaat zien. 

Ik raad dit werk zeker aan! Het is leerzaam, je doet ervaringen op met kinderen, ouders en verschillende casuïstiek. Het werk in de invalpoule is goed te combineren met school en past goed op mijn cv. En op de vestiging leer je al van kleine dingen. En dat is juist fijn, het zorgt dat je een stuk zelfverzekerder bent over je eigen handelen.”

Ik wil ook ervaring opdoen!

Werken in de invalpoule is 100% flexibel en leerzaam! Heb jij je mbo of ben je student op het hbo? Je kunt nu al met 50% van je hbo-studiepunten bij ons in de invalpoule werken. 

Word de collega van Kim!
Ik wil ook ervaring opdoen!
counter
28 Jaar bestaan
counter
910 Collega's
counter
5767 Kinderen
counter
77 Vestigingen