hero title

Daarom werk ik bij Bink!

Jordy Arp - sportleider IKC Villa Vrolik

“Na mijn studie Sport & Bewegen werd me door een vriend aangeraden om eens bij Bink te gaan kijken. Dat bleek een supergoede keus. Als sportleider bij IKC Villa Vrolik werk ik niet alleen na schooltijd, maar ondersteun ik ook regelmatig op school bij de lessen. Dat geeft weer extra uitdaging.

"We bieden uitdaging aan de kinderen, door goed te kijken naar wat ze nodig hebben en te vragen wat ze willen doen en leren."

Bij Bink is het goed geregeld voor de medewerkers. Mijn sollicitatie verliep vlekkeloos, alles ging heel snel. Als je begint krijg je allerlei cursussen en er wordt echt in je geïnvesteerd. Plus er is veel aandacht voor je ontwikkeling. Zo word ik bijvoorbeeld gecoacht door de sportcoördinatoren, zodat ik steeds beter word in mijn werk. Voor mij is het fijn dat Bink flexibel is en met mij meedenkt. Ik krijg bijvoorbeeld ook ruimte om naast mijn werk voetbaltraining te geven.

"Kinderen zijn onvoorspelbaar, eerlijk en hebben humor. Dat maakt mijn werk zo leuk!"

Als je een stage zoekt, zou ik zeker aanraden om dit in de kinderopvang te doen.  Deze ervaring is ook erg goed voor je persoonlijke ontwikkeling. Je leert omgaan met kinderen, communiceren met ouders, samenwerken, regelen en organiseren.

Het Bink gevoel? Dat is voor mij de teamspirit die ik op elke vestiging waar ik kom ervaar. De kinderen komen echt op de eerste plaats. En daar zet iedereen zich voor in.”

Wil jij ook werken bij Bink?

Wil jij ook werken bij Bink?

We hebben zeker een passende vacature voor jou! Bekijk ons actuele vacatureaanbod of neem contact op met onze recruiters voor meer informatie over werken bij Bink.

Bekijk onze vacatures