hero title

Esmée Uneputty

Pedagogisch medewerker bso Rembrandtplein

“Kinderen zijn mijn passie. Met kinderen werken is wat ik leuk vind. Nadat ik ben komen werken in de invalpoule van Bink, ben ik op veel verschillende vestigingen geweest en heb ik kunnen kijken welke vestiging het beste bij mij past.”

Achtergrond

Esmée is na haar hbo-studie Maatschappelijk werk & Dienstverlening van start gegaan bij Bink. Ze ging een masterstudie sociale & culturele antropologie volgen en wilde daarnaast met haar eerder behaalde diploma werken binnen de kinderopvang. Zo is ze bij Bink ingestroomd binnen de invalpoule. Ze heeft in deze periode op veel verschillende bso’s gewerkt. Haar studie kon ze zo goed combineren met Bink. 

{caption}

Leren met én van elkaar

Esmée wilde blijven werken met kinderen. Ze vindt het fijn hoe ze kan samenwerken met collega’s. Ze ervaart dat ze vaak allemaal op één lijn zitten en elkaar aanvullen waar nodig. Ook helpen de collega's elkaar. Zo zorgen ze samen voor een leuke en leerzame tijd voor de kinderen.

"Kinderen zijn de toekomst! Op de bso hebben we de ruimte om de kinderen te laten groeien in hun persoonlijke ontwikkeling. Even tot rust kunnen en mogen komen. Kinderen zijn puur, onschuldig en kwetsbaar en het is mooi te zien dat je ze veel kunt leren."

Bij Bink krijg je ook de ruimte om samen met de kinderen activiteiten of projecten te bedenken. Vooral met oudere kinderen kun je kijken naar wat er allemaal mogelijk is. Deze vrijheid van invulling vindt Esmée heel fijn. Er wordt altijd gedacht in mogelijkheden.

Waardering

“In 2017 heb ik mijn masterdiploma behaald. Ik werkte toen 2 dagen vast bij bso Gigagroen. Omdat ik graag meer uren wilde, ben ik gaan werken bij bso Doedok voor 4 dagen. Ook daar heb ik een erg leuke tijd gehad. Maar toen kwam er een plekje vrij op bso Rembrandtplein. Hier kon ik aan de slag voor 5 dagen plus 4 dagen tussenschoolse opvang. Hierdoor kon ik die uren werken die ik graag wilde. En door mijn studieachtergrond trok het internationale aspect bij bso Rembrandtplein mij ook!”

Esmée vindt het mooi dat Bink samen wil groeien met plezier. De werknemers worden betrokken bij de organisatie, en krijgen waardering. Ze vindt Bink dan ook een van de beste werkgevers in de kinderopvang.

"We gaan er samen tegenaan en zorgen ervoor dat kinderen samen met ons groeien tot mooie individuen."

Is jouw talent al gescout?

Is jouw talent al gescout?

Er staan veel mooie vacatures open bij Bink om aan de slag te gaan met jouw talenten. Kijk snel eens op onze vacaturepagina of solliciteer via een open sollicitatie.

Naar onze vacatures
counter
28 Jaar bestaan
counter
910 Collega's
counter
5767 Kinderen
counter
78 Vestigingen