hero title

Eline Teterissa

Eline Teterissa, vestigingsmanager bso Villa Vrolik, bso Heidepark, bso Avonturijn, psz Villa Vrolik en psz Roezemoes

“Ik ben in 1999 begonnen als pedagogisch medewerker op een van de eerste bso’s die Bink in Hilversum opende. Ik ben nooit meer weggegaan! Dat komt omdat Bink me altijd bleef uitdagen. En ik de kans kreeg om bijvoorbeeld op andere vestigingen te werken, leiding te geven, vestigingen te helpen groeien of nieuwe managers in te werken. De uitdagingen die ik kreeg waren ook letterlijk best uitdagend, maar dat vind ik juist leuk.

"We hebben interesse voor elkaar en zoeken altijd verbinding. Bij Bink ben je nooit een nummer."

Ik vind Bink een goede werkgever en als organisatie hebben we onze zaken goed op orde. We willen hoge pedagogische kwaliteit leveren dus dat betekent dat je er alles aan moet doen om dat waar te maken. Dus faciliteren we opleidingen, maar ook bijvoorbeeld de aanschaf van materialen.

"Echt in gesprek gaan met ouders over de ontwikkeling van hun kind, dat vind ik belangrijk. Op de bso praten we veel met ouders over zelfstandigheid van kinderen, als we zien dat kinderen meer verantwoordelijkheid aankunnen, zoals zelf naar huis fietsen."

Het gaat bij Bink echt over de kinderen en niet over de cijfers. Dat vind ik belangrijk. Net als onze maatschappelijke betrokkenheid. We vangen bijvoorbeeld ook kinderen op die extra zorg nodig hebben. Daarnaast sponsoren we de jaarlijkse Kids Run, doen mee met Nationale Modderdag, Straatspeeldag enzovoort. Dat hoeft allemaal niet, maar we doen het wel. Omdat we ons verbonden voelen met onze stad en buurt.

"Als je de beste kwaliteit wilt bieden dan mag je best eisen stellen aan de medewerkers. We zijn immers een professionele partner in de opvoeding."

Betrokken zijn bij elkaar en bij onze omgeving en altijd in zijn voor vernieuwing en verbetering, dat is voor mij het Bink-gevoel.”

Wil jij ook werken bij Bink?

Wil jij ook werken bij Bink?

We hebben zeker een passende vacature voor jou! Bekijk ons actuele vacatureaanbod of neem contact op met onze recruiters voor meer informatie over werken bij Bink.

Bekijk onze vacatures
counter
27 Jaar bestaan
counter
910 Collega's
counter
5767 Kinderen
counter
78 Vestigingen