hero title

Danny de Heus

Danny de Heus - Sportleider bij bso Mirakel en buurtsportcoach in Hilversum

Ontmoet Danny de Heus. Een échte Binker die al vanaf 2009 met veel plezier voor Bink werkt. Hij is pedagogisch medewerker en sportleider bij bso Mirakel in Hilversum. Wij vroegen hem het hemd van het lijf over zijn werk bij Bink.

Waarom ben je sportleider geworden?

Ik ben van mezelf veel met sport en bewegen bezig. Ik heb de opleiding Sport & Bewegen gevolgd en ben daarna gaan werken in fitnesscentra. Ook ben ik voetbaltrainer geweest. Toen ik terugkwam van een wereldreis, zag ik een vacature in de kinderopvang bij Bink als pedagogisch medewerker op de bso. Mijn opleiding paste ook daarvoor, dat wist ik eerst helemaal niet. Ik heb bij verschillende vestigingen gewerkt binnen Bink, en uiteindelijk ben ik nu sportleider op de bso Mirakel”.

"Er werken hier veel sportievelingen, dat is leuk! We krijgen veel ruimte om ons aanbod binnen de sport te verbreden en zelf andere taken op te pakken."

Hoe is het om als sportleider bij Bink te werken?

Het is tof om als sportleider bij Bink te werken! Ik kende de vestigingsmanager van de bso waar ik nu werk al. Ook kende ik meerdere andere pedagogisch medewerkers op deze vestiging. Er werken hier veel sportievelingen, dat is leuk! We krijgen veel ruimte om ons aanbod binnen de sport te verbreden en zelf andere taken op te pakken.”

Wat zijn dan die andere taken waar je het over hebt?

Nou, ik ben dus sport-pedagogisch medewerker. Maar ik ben niet de enige hier op de bso. We maken een verdeling van de voorbereidingen en verantwoordelijkheden voor alle activiteiten van die week.

{caption}

"De verdeling mannelijke en vrouwelijke collega’s is bij de bso Mirakel ongeveer half om half. Het is fijn om een balans te hebben, dat is ook goed voor de kinderen en gezamenlijke activiteiten."

Wat sprak jou het meeste aan om met kinderen te werken?

Ik heb veel affiniteit met kinderen. Ik gaf ook al voetbaltrainingen aan jonge mensen en les in fitness centra. Het is mooi om iets over te brengen aan kinderen. Ik vind dat dat makkelijker gaat als je sport daarvoor gebruikt. Daarnaast vind ik het echt leuk om voor de groep te staan en een les te verzorgen.

Ook krijg ik van mijn vestigingsmanager veel ruimte om sportlessen naar mijn eigen hand te zetten en te verbreden. Dat houdt mij meteen ook uitgedaagd!”

Is jouw talent al gescout?

Is jouw talent al gescout?

Er staan veel mooie vacatures open bij Bink om aan de slag te gaan met jouw talenten. Kijk snel eens op onze vacaturepagina of solliciteer via een open sollicitatie.

counter
27 Jaar bestaan
counter
841 Collega's
counter
5767 Kinderen
counter
79 Vestigingen