hero title

Anne Hartman

Pedagogisch medewerker invalpoule

Dichtbij, flexibel en leerzaam. Redenen voor Anne Hartman om als flexkracht aan de slag te gaan bij Bink. Ze is 21 jaar en woont al haar hele leven in Soesterberg. Sinds een jaar werkt ze als flexkracht bij Bink. In dit interview vertelt ze over haar keuze om te werken voor Bink.

“Ik ben Anne, ik ben student en ik werk naast mijn studie in de Invalpoule van Bink. Omdat ik studeer is het fijn dat ik op flexibele basis bij Bink kon gaan werken. Ik studeer nu HBO pedagogiek en hiervoor heb ik al de opleiding mbo onderwijsassistent gedaan. Ik heb gekozen om bij Bink aan de slag te gaan omdat het werk goed aansluit bij de sector waarin ik later wil gaan werken.

In mijn vorige opleiding liep ik stage op meerdere basisscholen in Soesterberg. Ik kom daar ook vandaan, en leerde daardoor nog meer kinderen kennen. Ze gaan daar naar school en ook naar de buitenschoolse opvang. Het leuke is dat ik daardoor alle kinderen ken en ze buiten de opvang ook op straat tegenkom.

Een groot voordeel van het werken in de invalpoule is dat je flexibel inzetbaar bent en dus je eigen uren kan bepalen. In de zomer werk ik daarom meer, omdat dan de vaste krachten op vakantie gaan. Ik ben dan juist vrij, dat komt dus goed uit. Ook door het jaar heen is er voldoende invalwerk. Het is fijn dat je kunt werken wanneer je zelf wil en kan.

{caption}

Binnen de stages die ik eerder liep voor mijn opleiding heb ik vooral ervaring opgedaan met oudere kinderen. Ik heb altijd gezegd dat werken met kleinere kinderen niet bij mij paste. Maar door mijn invalwerk bij Bink heb ik met allerlei leeftijden gewerkt. Ik ben erachter gekomen dat ik het stiekem toch wel heel leuk vind om met de kleintjes te werken.

Mijn grootste les is daarom dat je eerst alle leeftijden gezien moet hebben en er mee gewerkt moet hebben voor je kan zeggen wat je voorkeur heeft. En dat is handig, zeker met mijn studie!”

Past die Bink-jas jou ook?

Past die Bink-jas jou ook?

Wil jij ook lekker aan de slag in de leukste sector die er is? Complete aandacht voor kinderen, zonder extra taken? Flexibele uren, ervaring opdoen met alle leeftijden? Kom dan werken in de invalpoule.

Solliciteer nu!
counter
27 Jaar bestaan
counter
841 Collega's
counter
5767 Kinderen
counter
79 Vestigingen