hero title

Aniesa Balkassmi

Pedagogisch medewerker bij kinderdagverblijf Dennen

"Werken bij Bink betekent vooral veel mogelijkheden en een mooi team. Toen ik klaar was met SPW niveau 3 ben ik gelijk aan het werk gegaan. Tijdens mijn opleiding had ik al diverse keren stage gelopen bij Bink. Eerst op een peuterspeelzaal en daarna op een bso. Later zelfs nog op een kinderdagverblijf. Ik had het tijdens mijn stage erg naar mijn zin. Daarom besloot ik ook na mijn studie bij Bink aan de slag te gaan."

“In januari 2018 startte ik bij kdv Dennen. Op den duur begon ik te twijfelen of ik niet tóch nog wilde doorleren. Ik wilde graag SPW niveau 4 halen, maar zat ook op mijn plek bij Bink. Daarom zat ik toch in dubio of ik zou stoppen met werken om weer een opleiding te doen.

Maar gelukkig hoefde dat uiteindelijk niet! Bink startte namelijk een interne eenjarige opleiding voor SPW niveau 4. Die kans heb ik natuurlijk meteen met beide handen aangepakt. In maart 2020 heb ik mijn diploma niveau 4 behaald."

{caption}

"En juist dat maakt het werken bij Bink zo leuk: als je iets wilt, kan Bink je mogelijkheden bieden. Zoals mijn opleiding. Maar Bink organiseert standaard ook andere opleidingen en cursussen. Ook kun je kijken welke werkzaamheden je wilt doen, eventueel met extra verantwoordelijkheden."

"Los van opleiding en doorgroeien word je ook meegenomen in veranderingen en kun je bijdragen aan beleid op je vestiging. Bink gaat mee met haar tijd, is vernieuwend, innovatief en staat dus zeker niet stil."

"Het is heerlijk om op de groep te mogen werken met al die blije kinderen. Je zou denken dat werken met een strak dagritme snel saai wordt, maar dat is niet waar. Elke dag is anders en dat maakt het werken heel afwisselend en verfrissend.

Kortom, voor mij staat Bink voor samenwerken. Met z’n allen zorgen we voor een mooie, professionele organisatie waar we kwaliteit bieden. Het ‘samen doen’ staat centraal. Daarom ben ik enorm trots dat ik voor Bink werk!”

Ook werken met de kleintjes?

Ook werken met de kleintjes?

Als pedagogisch medewerker breng jij rust, creativiteit en een passie voor de ontwikkeling van kinderen mee. Bekijk onze vacatures of neem contact op met onze recruiters!

Bekijk onze vacatures op het kinderdagverblijf
counter
27 Jaar bestaan
counter
841 Collega's
counter
5767 Kinderen
counter
79 Vestigingen