hero title

Aiko Fennis

Aiko Fennis

"Ik vind Bink een heel fijne organisatie. We zijn erg professioneel. Ik word gestimuleerd om verder te groeien en mij te ontwikkelen. Zo word ik, en ook Bink als organisatie, steeds beter. Om hierin te groeien kijken mijn vestigingsmanager en bijvoorbeeld recruitment met mij mee hoe ik meer of andere dingen kan doen. Dat vind ik echt belangrijk, dat er doorgroeimogelijkheden zijn.

Ervaringen als sportleider

Mijn opleiding Sport en Bewegen sloot erg aan op de werkzaamheden als sportleider. Ik verzorg sportactiviteiten op de school en op de buitenschoolse opvang. Maar ik kan nu ook twee dagen in de week de voorschoolse opvang verzorgen. Daarnaast doe ik ook nog eens vier dagen tussentijdse opvang. Dat maakt het zo leuk: deze werkzaamheden vullen elkaar aan, maar wisselen elkaar ook goed af.

Van stage tot jubileum

Ik werk nu al bijna vijf jaar voor Bink. Een lange tijd, maar ik heb het gewoon erg naar mijn zin. Voordat ik met werken begon, liep ik hier ook al stage. Toen heette mijn vestiging nog buitenschoolse opvang Einstein, maar nu is dit overgegaan in het Integrale Kind Centrum Villa Vrolik. En daar werk ik nu nog steeds met veel plezier.

Bij ons op de vestiging hangt een fijne en plezierige sfeer. Dit komt ook door ons team. Ik heb alleen maar leuke collega’s. Het is heel gezellig samen en we werken hard voor onze vestiging. Een speciale vestiging, want we zijn momenteel het eerste IKC van Bink.

{caption}

Integraal Kind Centrum

Het werken op een IKC daagt ons allemaal uit. Ik merk zelf dat door de samenwerking tussen de school en de buitenschoolse opvang er veel meer mogelijk is. We zoeken aansluiting en werken vanuit onze gezamenlijke overtuiging. We organiseren ontzettend leuke en interessante activiteiten voor kinderen. Door dit samen met de school te doen kunnen kinderen zich breed ontwikkelen tijdens schoolse- en buitenschoolse uren.”

Wil jij ook werken bij Bink?

Wil jij ook werken bij Bink?

We hebben zeker een passende vacature voor jou! Bekijk ons actuele vacatureaanbod of neem contact op met onze recruiters voor meer informatie!

Bekijk vacatures
counter
28 Jaar bestaan
counter
910 Collega's
counter
5767 Kinderen
counter
77 Vestigingen